Wagner, Strauss og Opera Pop Rock i skjønn forening på Villa Lunde i sommer

Wagner,Strauss og Pop Rock i skjønn forening

Neste konsert blir på nydelige Villa Lunde den 1 July kl 19:00

Dette blir en spesiell kveld med stor spennvidde i sangens verden.

Bodil Victoria Arnesen Sopran fremfører sammen med Jakob Christian Zethner sangperler og arier av R.Strauss, utdrag fra Lohengrin Elsas Drøm R.Wagner og arier av Dvorak. De akkompagneres på piano av Keith Griggs som ledsager dem gjennom kvelden.
Denne kvelden skal det også fremføres sanger fra Crossover albumet der Bodil Victoria Arnesen eksperimenterer og leker seg i forskjellige stiler der Opera arier og kjente slagere får en ny drakt. I løpet av kvelden skal de to synge duett på sangene The Prayer og Because we believe. Dette mottas nå med åpne armer og vi ønsker dere velkomne til konsert den 1 July kl 19:00

Bodil Victoria Arnesen Soprano

Bodil Victoria Arnesen, sopran, er engasjert i kommende sesong med konsertturneer i Norge og Tyskland. Hun har en internasjonal karriere bak seg som solist med kjente orkestre og dirigenter, med blant annet turneer i Japan (solist med Kanazawa Chamber Music Orchestra), Tyskland, Storbritannia, Spania og USA, og her i Norge, hvor hun har sunget med Oslo Filharmoniske orkester, Bergen Filharmoniske og Stavanger Symfoniorkester. Utenom norske konsertsaler kan her nevnes Wigmore Hall, Lincoln Center New York, Suntory Hall Japan, Musica del Palau Spania og Bavarian Staatstheater i München.
Repertoaret hennes dekker et stort omfang innen opera, oratorier og lieder, og hun har fått mange flotte anmeldelser i utenlandsk presse. Bodil Victoria Arnesen er født i Harstad, studerte ved Bayerische Staatsopera og ved UiS Stavanger. Hun har over lengre tid hatt et samarbeid med pianist Erling Ragnar Eriksen. Sammen har de spilt inn sanger av Eyvind Alnæs og Edvard Grieg.

Jakob Christian Zethner Bariton

Jakob Christian Zethner har vært Solist for Den Norske Opera, Solist for Sønderjyllands Symfoniorkester,Bas Solist for Opera di Cagliari,Har jobbet for Det Kongelige Teater,Har jobbet for Teatro Regio,Har jobbet for Aarhus Symfoniorkester,Har jobbet for DenFynske Opera, Har jobbet for Den Fynske Opera, Har jobbet for Den Jyske Opera, Tidligere Bas Solist for Opera di Bolzano, Studerte ved Royal Academy of Music, Denmark Studerte ved Det Jyske Musikkonservatorium

 

https://www.facebook.com/Villa-Lunde-556697737830454/

Velkommen !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.